logo

Mud-&ObstacleRun Vlaardingen 2021

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mud-&ObstacleRun Vlaardingen 2021

12 september 2021

$34.50 – $36.50

Zondag 12 September 2021 vind de 8e-editie van de Mud&Obstacle Run Vlaardingen plaats in de Broekpolder in Vlaardingen. Tot nu toe gaat dit evenement door (met inachtneming van de coronamaatregelen). Woensdag 8 September sluit de inschrijving om 23:30uur.
Op de dag van de Mud- & Obstaclerun kan er dit jaar niet meer worden ingeschreven aan de start.

Er zijn 4 verschillende startvakken om het aantal deelnemers te spreiden. Je kunt kiezen tussen twee verschillende afstanden: 7,5e km of 10 km. Alle deelnemers het inmiddels befaamde broodje hamburger en een biertje of water bij de finish! LET OP: INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

Coronamaatregelen
Voor dit evenement worden de maatregelen vanuit het RIVM en de Gemeente Vlaardingen gevolgd. Om het terrein op te komen, wordt iedereen gecheckt door middel van de Corona Check App in combinatie met zijn of haar deelnemersbewijs en identificatiebewijs. Iedereen die langer dan 14 dagen is gevaccineerd en/ of in de afgelopen 6 maanden corona heeft gehad, kan in deze app een QR-code opvragen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je een test aanvragen op www.testenvoortoegang.nl. Let op: deze test is maar 24 uur geldig. Op het start- en finishterrein kunnen er dit jaar helaas geen toeschouwers worden ontvangen. Ook deelnemers zonder geldige QR-code kunnen helaas niet meedoen aan de World Bearing Trade Mud- & Obstacelrun Vlaardingen 2021. In de week voorafgaand aan het evenement, zullen alle inschrijvers een update via de mail krijgen met de laatste updates en eventuele maatregelen rondom corona. Heb je klachten? Blijf dan thuis. Bekijk hier alle overige coronamaatregelen. Inmiddels hebben alle inschrijvers een mail gekregen met hierin de laatste updates. Heb je dit niet gekregen? Stuur dan even een mailtje naar info@adventurevlaardingen.nl.

Tickets
Houd na het betalen van je tickets goed uw mail en de deelnemers pagina in de gaten. Meer informatie vind je op de pagina voor de deelnemers en op de pagina met veel gestelde vragen.

Sinds 2018 mogen er ook kinderen tussen de 12 en 16 jaar meelopen.
Om dit mogelijk te maken zijn er een aantal voorwaarden. Lees deze goed door voordat je tickets voor jezelf of kinderen besteld!

Route 12 september
Kom zoveel mogelijk te voet, per fiets en vermijd gebruik van de auto, gebruik van de Watersportweg. Ontkom je niet aan gebruik van de auto, denk aan de wegafsluiting van de A20. Er is namelijk een weekendafsluiting van de A20 in beide richtingen tussen het Kethelplein en Maassluis. Kijk hier voor meer informatie.

Inschrijven
Let op: de inschrijving is gesloten!

Gegevens

Datum:
12 september 2021
Kosten:
$34.50 – $36.50
Evenement Categorie:

Locatie

Adventure Vlaardingen | Klauterwoud
Watersportweg 21
Vlaardingen, 3138 HD Nederland
+ Google Maps