logo

Deelnemers

Deelnemers

startvak 1

10km

polsbandje geel

start 13.00 uur

startvak 2

7.5km

polsbandje groen

start 13.05 uur

startvak 3

10km

polsbandje geel

start 13.10 uur

startvak 4

7.5km

polsbandje groen

start 13.15 uur

StartnummerAfstandStartvakStarttijdVoornaamVoorvoegselAchternaamLeeftijd

CORONAMAATREGELEN

Voor dit evenement worden de maatregelen vanuit het RIVM en de Gemeente Vlaardingen gevolgd. Om het terrein op te komen, wordt iedereen gecheckt door middel van de Corona Check App in combinatie met zijn of haar deelnemersbewijs en identificatiebewijs. Iedereen die langer dan 14 dagen is gevaccineerd en/ of in de afgelopen 6 maanden corona heeft gehad, kan in deze app een QR-code opvragen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je een test aanvragen op www.testenvoortoegang.nl. Let op: deze test is maar 24 uur geldig. Op het start- en finishterrein kunnen er dit jaar helaas geen toeschouwers worden ontvangen. Ook deelnemers zonder geldige QR-code kunnen helaas niet meedoen aan de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun Vlaardingen 2021. Alle inschrijvers hebben inmiddels een mail gekregen met de laatste updates. Heb je dit niet ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@adventurevlaardingen.nl.

 

Aan de hand van je startnummer kunnen we je aanwezigheid snel registreren. Neem je deelnamebewijs mee! Het nummer staat in de lijst hierboven (zoek op achternaam) en op je deelnamebewijs (check je e-mail).

LOCATIE

Adventure Vlaardingen | de Loods

ingang Klauterwoud

Watersportweg 21 Vlaardingen

(200 meter achter Sportcentrum Polderpoort)

TIJDSTIP

12 september 2021

Aanmelden tussen 10:30 en 12:30. Let op: in verband met extra controles rondom corona, wordt er een langere wachttijd verwacht. Kom op tijd zodat je je tijdvak kunt halen.

Start vanaf 13.00 uur

TICKETS AAN DE START

Sinds vrijdag 10 september is de inschrijving gesloten. Hierna is het in verband met de coronamaatregelen niet meer mogelijk om je in te schrijven, ook niet op de dag zelf. Meld je ruim voor de starttijd aan zodat je op tijd kunt starten! De inschrijving op de dag zelf is van 10:30 tot 12:30.

INFO

Kom gelijk in je Mudrunkleding. In verband met de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om het terrein te verlaten als je door de Coronacheck bent en dus op het terrein bent. Waardevolle spullen (telefoon, sleutels en portemonnee) kun je bij de waardevolle spullen (op eigen risico) achterlaten bij de aanmeldtafels. Douchen kan bij sportcentrum Polderpoort (zie de borden) na de finish.
Bij inschrijving ontvang je een muntje tbv een broodje hamburger na afloop.
Voor het drankje krijg je geen muntje. Bij de finish krijgt iedere deelnemer een gratis drankje aangeboden!
Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend.

 

Kom op tijd!
Inschrijven kan van 10:30 tot 12:30 uur. We merken dat het tussen 11:30 en 12:30 zo druk is dat niet iedereen zijn/haar startvak haalt. Daarbij zijn er dit jaar extra controles (bijvoorbeeld door de Corona Check). Het zou zonde zijn als je je tijdvak niet haalt! Dus kom liever wat vroeger zodat je zeker weet dat je op tijd kunt starten.

TIPS VOOR DEELNEMERS

Klaar voor de start?! Klik op de button en lees deze tips van de GGD voor deelnemers van sportevenementen met water en modder

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb je vragen dan kun je altijd even een e-mail sturen. Kijk ook even in onze FAQ (frequently asked questions) of het antwoord op je vraag daar al bij staat.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden. Deelname vanaf 18 jaar en op eigen risico (je dient hiervoor te tekenen). Kinderen (12-17 jaar) alleen onder begeleiding van een geregistreerde volwassen deelnemer | Geen geregistreerde tijdwaarneming. | Klok aanwezig.

RESTITUTIE

Restitutie is niet mogelijk. Ben je verhinderd? Dan ben je vrij om je ticket door te verkopen. Dit kan tot 30 dagen voor het evenement in verband met administratieve handelingen. Je moet dit wel even melden van tevoren door een mail te sturen. Op de dag zelf teken je ook voor de algemene voorwaarden en eigen risico.

Geef een reactie