logo

Deelnemers

Deelnemers

startvak 1

Ervaren 10 KM

start 13.00 uur

startvak 2

Recreatief 10 KM

start 13.00 uur

startvak 3

Familierun 5KM

start 13.00 uur

[table “8” not found /]

MUDRUN 8 september 2024

Daar gaan we weer! Onder het kopje ‘inschrijven’ kun je je via de link inschrijven. Deze editie is niet alleen Mud- & ObstacleRun. Maar we hebben een DROMS voor je in petto! DROMS staat voor Drekrace, Obstacle, Mud & Survival. We hebben dit jaar twee afstanden: een 5 KM route, ideaal voor beginners, families, ouders en kinderen, jeugd (inclusief begeleiders) en de wat oudere jeugd ;). De 10 KM is pittiger en kun je zien als de gevorderde route.

Aan de hand van je startnummer kunnen we je bij de aanmeldtafel makkelijk opzoeken. Houd deze bij de hand! Je ontvangt je startnummer per mail.

LOCATIE

Adventure Vlaardingen | de Loods

ingang Klauterwoud

Watersportweg 21 Vlaardingen

(200 meter achter Sportcentrum Polderpoort)

DATUM EN TIJD

8 september 2024 

Aanmelden kan tussen 11:00 en 12:00 uur. Kom op tijd zodat je je startvak kunt halen! Uit ervaring weten we dat de ‘last minute’ inschrijvers zijn. Kom dus iets eerder om een lange wachttijd te voorkomen.

Start vanaf 13.00 uur.

TICKETS AAN DE START

Vol = vol, maar op de dag zelf kun je bij de aanmeldtafel navragen of er nog plek is. De prijzen worden dan 40 euro (5 en 10 KM) en dien je ter plekke te voldoen. Meld je ruim voor de starttijd aan zodat je op tijd kunt starten! De inschrijving op de dag zelf is van 11:00 tot 12:00 uur.

INFO

We geven je graag wat tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Kom gelijk in je Mudrunkleding en neem een tasje met droge kleding, schoenen, handdoek, shampoo en zeep mee. Waardevolle spullen (telefoon, sleutels en portemonnee) kun je bij de waardevolle spullen (op eigen risico) achterlaten bij de aanmeldtafels. Douchen kan bij sportcentrum Polderpoort na de finish.

Bij inschrijving ontvang je een muntje voor een broodje hamburger en een muntje voor een drankje. Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend.

Kom op tijd!
Inschrijven kan van 11:00 tot 12:00. We merken dat het tussen 11:30 en 12:00 zo druk is dat niet iedereen zijn/haar wave haalt. Het zou zonde zijn als je je tijdvak niet haalt! Dus kom liever wat vroeger zodat je zeker weet dat je op tijd kunt starten.

TIPS VOOR DEELNEMERS

Klaar voor de start?! Klik op de button en lees deze tips van de GGD voor deelnemers van sportevenementen met water en modder.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb je vragen dan kun je altijd even een e-mail sturen. Kijk ook even in onze FAQ (frequently asked questions) of het antwoord op je vraag daar al bij staat.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden. Deelname vanaf 18 jaar en op eigen risico (je dient hiervoor te tekenen). Kinderen (7-17 jaar) alleen onder begeleiding van een geregistreerde volwassen deelnemer. De begeleider/ volwassene dient bij de aanmeldtafel te tekenen voor eigen risico van de deelnemer onder de 18 jaar. | Geen geregistreerde tijdwaarneming. |

RESTITUTIE

Restitutie is niet mogelijk. Ben je verhinderd? Dan ben je vrij om je ticket door te verkopen. Dit kan tot 30 dagen voor het evenement in verband met administratieve handelingen. Je moet dit wel even melden van tevoren door een mail te sturen naar info@mudrunvlaardingen.nl. Op de dag zelf teken je ook voor de algemene voorwaarden en eigen risico.

Geef een reactie