logo

Mudrun 2020 gaat niet door

Mudrun 2020 gaat niet door

Helaas gaat de World Bearing Trade Mud- &Obstaclerun 2020 niet door in verband met de maatregelen van COVID-19. We kunnen de veiligheid voor de deelnemers en vrijwilligers niet garanderen. Bovendien zou door deze maatregelen de kwaliteit en uitdaging/ beleving van de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun niet zijn zoals u dit van ons gewend bent.

Wat betekent dit voor u?
Dit betekent dat de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun 2020 op 13 september dit jaar niet door zal gaan en een jaar wordt doorgeschoven. Deelnemers die al een kaartje hebben gekocht, bieden we twee opties aan:
– U krijgt uw geld terug.
Stuur hiervoor een mail naar info@adventurevlaardingen.nl met hierin het bewijs van je inschrijving en een bewijs van de betaling van je bank.
– Uw kaartje wordt (zonder eventuele prijsstijging) doorgezet naar de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun 2021 op 12 september 2021.
Stuur hiervoor het bewijs van je inschrijving en een bewijs van de betaling van je bank naar info@adventurevlaardingen.nl.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u in goede gezondheid terug te zien op 12 september 2021 bij de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen we die natuurlijk graag. We zullen er alles aan doen om deze vragen zo snel mogelijk te behandelen.
Met vriendelijke groet,

Organisatie World Bearing Trade Mud-& Obstaclerun