logo

Mud-&ObstacleRun Vlaardingen 2024

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mud-&ObstacleRun Vlaardingen 2024

8 september 2024

 

Op zondag 8 september 2024 vindt de 9e editie van de Mud&Obstacle Run Vlaardingen plaats in de Broekpolder in Vlaardingen.

Er zijn verschillende categorieën. Je kunt kiezen tussen twee verschillende afstanden: 5 km of 10 km en of je recreatief of gevorderd bent. Dit jaar is het bij de 5KM mogelijk om met kinderen van 7 t/m 17 jaar deel te nemen. Om dit mogelijk te maken zijn er een aantal voorwaarden. Lees deze goed door voordat je tickets voor jezelf of kinderen besteld! Alle deelnemers krijgen uiteraard het inmiddels befaamde broodje hamburger, drankje en een medaille bij de finish! Ben je lid van de Adventure Outdoortraining? Dan krijg je een extra drankje.

Tickets
Houd na het betalen van je tickets goed je mail en de Instagram van @MudrunVlaardingen in de gaten. Meer informatie vind je op de pagina voor de deelnemers en op de pagina met veel gestelde vragen.

Route 8 september
Kom zoveel mogelijk te voet of per fiets. Kom je met de auto, parkeer deze dan bij Sportcentrum Polderpoort. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar de Loods, Watersportweg 21. Hier vind je de inschrijving en de start en finish van de MudRun.

Inschrijven
Je kunt je nu via deze link inschrijven! Let op: dit jaar hebben we een limited edition. Vol=Vol, dus wees er snel bij!

 

Gegevens

Datum:
8 september 2024
Evenement Categorie:

Locatie

Adventure Vlaardingen | Klauterwoud
Watersportweg 21
Vlaardingen, 3138 HD Nederland
+ Google Maps